Προφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός, που δολοφόνησε οδηγό ταξί

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελφθη για την δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά.Συμβολικός αποκλεισμός του δικαστικού Μεγάρου από οδηγούς ταξί ,Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 (www.sentra.com.gr/EUROKINISSI)
Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελφθη για την δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά.Συμβολικός αποκλεισμός του δικαστικού Μεγάρου από οδηγούς ταξί ,Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 (www.sentra.com.gr/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά την απολογία του, διάρκειας 5 ωρών, ο 30χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Φελιού, στα Γρεβενά. Τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή για τη δολοφονία του οδηγού ταξί

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος ομολόγησε στους συναδέλφους του τη δολοφονία του οδηγού ταξί, μετά τη λήξη της 48ωρης προθεσμίας που είχε ζητήσει, προσήλθε σήμερα, νωρίς το πρωί, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στον ανακριτή Καστοριάς, προκειμένου να απολογηθεί.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του, φέρεται να επέμεινε σε αυτά που αρχικά είχε καταθέσει, στην ανάκρισή του από τους αστυνομικούς, δηλαδή πως το κίνητρό του ήταν η ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων που έχει και οι «προσωπικές διαφορές» με το θύμα.

Μετά την απολογία του, η οποία διήρκεσε πέντε ώρες, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο ειδικός φρουρός κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Φελιού, στα Γρεβενά, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της οπλοχρησίας.

Παρόντες στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς ήταν οι γονείς του αστυνομικού, οι οποίοι χθες, με επιστολή τους, ζήτησαν συγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Νωρίς το πρωί, συνάδελφοι του θύματος (πατέρα δύο παιδιών), σε ένδειξη διαμαρτυρίας, απέκλεισαν για 15 λεπτά, με τα ταξί τους, την κεντρική είσοδο και τον δρόμο έξω από το δικαστικό μέγαρο Καστοριάς, χωρίς, όμως, να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οικογένεια Ειδικού Φρουρού: 'Με επίγνωση του μεγέθους του κακού που έγινε ζητάμε ταπεινά συγγνώμη'

Καστοριά: Απίστευτοι οι ισχυρισμοί του αστυνομικού - φονιά

Ο Μαζιώτης γράφει για τον αστυνομικό που τον είχε πυροβολήσει

ADVERTISING

SHARE: