Προηγήθηκε τσακωμός σε μπαρ στην Πλ. Αττικής και μετά η εκτέλεση του άντρα

Αστυνομικοί έχουν κλείσει το δρόμο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Αστυνομικοί έχουν κλείσει το δρόμο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Ο 29χρονος φέρεται λίγο πριν τη δολοφονία του να διασκέδαζε στο bar "Romania" και να τσακώθηκε με μία παρέα Αλβανών

Νεκρός και εν ψυχρώ εκτελεσμένος με πυροβολισμό στο κεφάλι εντοπίστηκε από περαστικούς μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί, ένας 29χρονος Αφγανός, επί της οδού Αδμηττού 16, στην Πλατεία Αττικής.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που ερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής έρευνα, το θύμα προέκυψε πως λίγο πριν τη δολοφονία του διασκέδαζε στο bar “Romania” στην Πλατεία Αττικής και κάποια στιγμή τσακώθηκε με μία παρέα Αλβανών, ορισμένοι εκ των οποίων ενδεχομένως τον ακολούθησαν όταν έφυγε από το μαγαζί.

Βεβαίως, από την Ασφάλεια Αττικής ακόμα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένων των λόγων του τσακωμού, που μπορεί να ήταν τυχαίος, μπορεί και όχι. Το θύμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πλ. Θεάτρου: 'Προτιμώ να αυτοκτονήσω παρά να ξαναμπώ στη φυλακή'. Το σημείωμα που άφησε ο 38χρονος ισοβίτης

Εν ψυχρώ εκτέλεση άντρα με πυροβολισμό στο κεφάλι, στην Πλ. Αττικής

ADVERTISING

SHARE: