Προσήχθη ο ηλικιωμένος σύντροφος της 77χρονης – Τη σκότωσε με το τηλεκοντρόλ

Προσήχθη ο ηλικιωμένος σύντροφος της 77χρονης – Τη σκότωσε με το τηλεκοντρόλ
'Εγκλημα στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα Eurokinissi

Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας ο 84χρονος βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 77χρονης που βρέθηκε στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα - Φέρεται να αντιμετωπίζει άνοια

Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής ο 84χρονος σύντροφος της 77χρονης που βρέθηκε το πρωί άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της. Οι Αρχές θα στείλουν και τα ρούχα του στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν τυχόν κηλίδες.

Τα εγκλήματα με κίνητρα προσωπικά, πάθους, ψυχολογικά κλπ. που έχουν γίνει την τελευταία περίοδο, είναι απανωτά, αφήνοντας άναυδους πολλές φορές ακόμα και τους αξιωματικούς της Ασφάλειας.

Τελευταίο θύμα αυτού του κύκλου αίματος είναι μία 77χρονη που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από τον γιο της που πήγε να την επισκεφθεί το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της.

Η γυναίκα ήταν νεκρή στο κρεβάτι με πλήθος άγριων χτυπημάτων στο κεφάλι. Στο δωμάτιο υπήρχαν παντού αίματα, στα σκεπάσματα και στον τοίχο.

Το όργανο του δράστη ίσως τα χέρια του, ένα ματωμένο τηλεκοντρόλ και άλλα αντικείμενα που ο δράστης χρησιμοποίησε ως όργανα φόνου από το κομοδίνο…

Σε κατάσταση σοκ, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα στην περιοχή βρέθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας του χώρου.

Η ηλικιωμένη συζούσε με έναν 84χρονο άντρα, ο οποίος φέρεται να πάσχει από γεροντική άνοια, δεν βρέθηκε στον χώρο και ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής για να εξεταστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα