Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Β. Μαρινάκης

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Β. Μαρινάκης
Ο πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την καταθέση του στον αθλητικό εισαγγελέα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Μέσω του συνηγόρου του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε προθεσμία,, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδιακού, Γ.Κομπότης

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθείι για βαρύτατες κατηγορίες ζήτησε και έλαβε μέσω του συνηγόρου του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγ. Μαρινάκης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία χειρίζεται ο ανακριτής Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγ. Μαρινάκης θα απολογηθεί τελικά στις αρχές Ιουνίου για αξιόποινες πράξεις όπως διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης,  η οποία -κατά το πόρισμα του εισαγγελέα Αρ. Κορέα- λυμαινόταν το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στήνοντας αγώνες.

Την ίδια ώρα, ενώπιον του δικαστικού λειτουργού βρέθηκε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδιακού, Γ. Κομπότης, που απολογήθηκε για την κατηγορία της δωροληψίας – δωροδοκίας. Αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της μη συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

Νωρίτερα, το κατώφλι του ανακριτή Ανδρεάδη πέρασε ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θ. Κουρίδης, που ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Ιουνίου, όπως και ο Αρ. Σταθόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα