Πυροβολημένη στο κεφάλι βρέθηκε μια γυναίκα σε ελαιώνα στην Καλαμάτα

Πυροβολημένη στο κεφάλι βρέθηκε μια γυναίκα σε ελαιώνα στην Καλαμάτα
Το σημείο στην παραλία Αφάντουόπου βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του μάρκας Hyundai, 38χρονος, κάτοικος Ιαλυσού, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015. O νεκρός άνδρας εντοπίσθηκε από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 38χρονος, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του στην θέση του οδηγού. Ο θάνατος του 38χρονου πιθανολογείται πως προήλθε από αναθυμιάσεις, καθώς βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ένα ταψί το οποίο χρησιμοποίησε σαν μαγκάλι. (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ) Eurokinissi

Το θύμα εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ και βρέθηκε από τον άντρα της νεκρή στον ελαιώνα. Δεν έχει βρεθεί όπλο και εικάζεται πως πρόκειται για δολοφονία

Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρή σήμερα μέσα στο αυτοκίνητό της μία 35χρονη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, μέσα στο αυτοκίνητό της και στον ελαιώνα του συζύγου της στη Λεύκη Τριφυλλίας Μεσσηνίας.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε χθες το βράδυ από το σπίτι της και έφυγε με το αυτοκίνητό της. Από την ώρα εκείνη και μετά δεν έδωσε ούτε σημάδι ζωής. Σήμερα στις 7:30 το πρωί, ο σύζυγός της πήρε τους εργάτες του και πήγαν στον ελαιώνα ιδιοκτησίας του για τις αγροτικές εργασίες που είχε εκεί. Μόλις έφτασε, είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας του. Φτάνοντας κοντά στο αυτοκίνητο, την βρήκε σκυμμένη πάνω στο τιμόνι και νεκρή με τραύμα από όπλο στο κεφάλι.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Καλαμάτων και των Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ενώ αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής. Ακόμα δεν έχει ερευνηθεί με λεπτομέρεια το αυτοκίνητο μέχρι να φτάσει ο ιατροδικαστής, αλλά εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται πουθενά όπλο μέσα στο αυτοκίνητο, εκτός και αν έχει πέσει κάτω από κάποιο κάθισμα και ακόμα δεν το έχουν εντοπίσει. Εφόσον λοιπόν παραμείνει έτσι η εικόνα που έχουν και δεν βρεθεί όπλο στο αυτοκίνητο είναι προφανές ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας και του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα