Πυροβολισμοί έξω από γνωστό μπαρ στην Τρούμπα

Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο δράστης τσακώθηκε με τους ιδιοκτήτες, βγήκε έξω και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα μέχρι που τον ακινητοποίησαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τον συνέλαβαν

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ σε γνωστό μπαρ στην περιοχή της Τρούμπας στον Πειραιά, επί της 2ας Μεραρχίας 14.

Ένας 47χρονος θαμώνας που βρισκόταν στο μπαρ μαζί με την 34χρονη συντροφό του, κάποια στιγμή τσακώθηκε για άγνωστους λόγους με τους ιδιοκτήτες του μπαρ, βγήκε έξω, έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε 4 φορές στον αέρα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε η Αστυνομία. Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το 38άρι όπλο με το οποίοι πυροβόλησε και 13 σφαίρες.

ADVERTISING

SHARE: