Σεσημασμένος μετέφερε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης κρυμμένες μέσα σε τηλεόραση

Σεσημασμένος μετέφερε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης κρυμμένες μέσα σε τηλεόραση

Ο διακινητής προμηθευόταν τα ναρκωτικά από Αθήνα και τα μετέφερε σε καταυλισμούς Ρομά στην Κόρινθο και στην Αχαΐα για την περαιτέρω διακίνησή τους

Μεγάλες ποσότητες ηρωίνης μετέφερε ένας 47χρονος σεσημασμένος Έλληνας κακοποιός από την Αθήνα σε καταυλισμούς Ρομά στην Κόρινθο και στην Αχαΐα για την περαιτέρω διακίνησή τους.

Ο δράστης συνελήφθη χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν.

Στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό του και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν 30 ανισοβαρείς συσκευασίες ηρωίνης, που είχε αποκρύψει μέσα σε μια τηλεόραση.

 

Το συνολικό βάρος της ηρωίνης που κατασχέθηκε είναι 15 κιλά και 776 γραμμάρια, ενώ η συνολική της αξία ανέρχεται στο ποσό των 190.000ευρώ. Από την προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προέκυψε ότι ο 47χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από περιοχή της Αττικής και τις μετέφερε έχοντας ως τελικούς προορισμούς την Κορινθία και την Αχαΐα.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε το είχε ενοικιάσει από εταιρεία με έδρα την Αττική. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα