Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του απόστρατου που βίαζε την ανάπηρη ανιψιά του

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το χώρο γύρω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στην "Εφημερίδα των Συντακτών" για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το χώρο γύρω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στην "Εφημερίδα των Συντακτών" για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ποινική δίωξη κατά 70χρονου απόστρατου πτέραρχου που βίαζε την ανιψιά του. Είναι στέλεχος μεγάλου κόμματος στην Δυτική Αττική

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 70χρονου απόστρατου Πτέραρχου της Πολεμικής Αεροπορίας και στέλεχος μεγάλου κόμματος στην Δυτική Αττική, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Απριλίου 2017 στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για βιασμό.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών. Ο δράστης κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 33χρονη κόρη της αδερφής του, η οποία αντιμετωπίζει νοητική στέρηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Παναγιώτη Λουμάκο του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ADVERTISING

SHARE: