Στη φυλακή ο 36χρονος για τη δολοφονία στον Αλμυρό

Στη φυλακή ο 36χρονος για τη δολοφονία στον Αλμυρό

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία από τον Αλμυρό, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Βόλου

Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 36χρονος ομογενής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 64χρονου επιχειρηματία από τον Αλμυρό Μαγνησίας.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Βόλου και μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 64χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε προχθές το πρωί στο σπίτι του κατακρεουργημένος, με 46 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο 36χρονος, που ήταν πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία, συνελήφθη από αστυνομία λίγες ώρες αργότερα και ομολόγησε τη δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι το θύμα τού χρωστούσε χρήματα από την εργασία του παλαιότερα στην επιχείρησή του.

Τίποτα περισσότερο δε δηλώνει σύμφωνα με την κατάθεση που φέρεται να έδωσε στην αστυνομία, πέρα από το γεγονός ότι ασφαλίστηκε για λίγο στην εργασία του και στη συνέχεια απολύθηκε πριν περίπου ενάμιση χρόνο.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στον Αλμυρό

ADVERTISING

SHARE: