Στην Ασφάλεια προσήχθη ύποπτος για την δολοφονία του 20χρονου Θοδωρή Γαλαζούλα

Στην Ασφάλεια προσήχθη ύποπτος για την δολοφονία του 20χρονου Θοδωρή Γαλαζούλα
Στιγμιότυπο από την στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Εδώ και μήνες το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής έσφιγγε τον κλοιό των ερευνών γύρω από τις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος, ειδικά με άτομα που σχετίζονται με ναρκωτικά

Στην Ασφάλεια Αττικής και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής έχει προσαχθεί ένας 22χρονος ο οποίος ανακρίνεται ως ύποπτος για την εν ψυχρώ εκτέλεση και δολοφονίας του 20χρονου φοιτητή Θεόδωρου Γαλαζούλα, που είχε εξαφανιστεί από τις 8 Μαΐου από το πατρικό του στη Νέα Μάκρη και εντοπίστηκε δολοφονημένος στην δασική περιοχή του Αγίου Πέτρου, τυχαία από περιπατητή, στις 14 Μαΐου.

Στον κύκλο των ατόμων με τα οποία είχε τις τελευταίες του τηλεφωνικές επικοινωνίες ο 20χρονος φοιτητής Θεόδωρος Γαλαζούλας λίγο πριν εξαφανιστεί, επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή οι Αρχές, που προέβησαν και στο σχετικό αίτημα άρσης του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Εκείνο το απόγευμα της 8ης Μαΐου, που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, παραμένει άγνωστο που θα πήγαινε, ενώ προκύπτει πως από αυτά που γνώριζε η οικογένειά του, την προηγούμενη ημέρα της εξαφάνισης είχε βγει για την έξοδό του με τους φίλους του.

Από το πατρικό του είχε πρόσφατα μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους. Η αστυνομία είχε επικεντρωθεί σε άτομα που έχουν σχέση με διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δράστης κυριολεκτικά τον εκτέλεσε με τρεις βολές από κυνηγετικό όπλο, στην κοιλιά, τον θώρακα και το κεφάλι και αρκετά δίπλα του, βρέθηκαν οι κάλυκες. Στα ρούχα του δεν βρέθηκε ποτέ το κινητό του τηλέφωνο, ούτε το είχε ξεχάσει στο σπίτι και έτσι οι Αρχές κατέληξαν ότι ο δράστης το πήρε μαζί του, κάτι που προκύπτει και από την ύποπτη και σχεδόν άμεση απενεργοποίησή του.

Από την εξέταση των σημάτων των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας και τα στοιχεία της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, η Αστυνομία κατέληξε σε κάποιες εξαιρετικά ύποπτες συνομιλίες. Ο 22χρονος προσήχθη, έχοντας στην κατοχή ποσότητα κάνναβης και με αφορμή αυτή, κρατείται και ανακρίνεται.

Ο δράστης αυτής της δολοφονίας ή οι δράστες, έδωσαν ραντεβού θανάτου στο θύμα τους και τον οδήγησαν στην περιοχή του Αγίου Πέτρου όπου κυριολεκτικά τον εκτέλεσαν…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα