Στόχος διαρρηκτών έγινε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Παλλήνη

Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας και έσπασαν την βιτρίνα, αδειάζοντας το κατάστημα από τα συσκευές κινητής τηλεφωνίας, smart phones και tablets

Στόχος αγνώστων διαρρηκτών έγινε στις 5 τα ξημέρωματα στην Παλλήνη επί της Λ. Μαραθώνος 112 στην Παλλήνη, κατάστημα γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Οι δράστες αφού παραβίασαν τα μεταλλικά ρολά ασφαλείας, έσπασαν την βιτρίνα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της επιχείρησης πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας, smart phones και tablets.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με την πολύτιμη λεία τους, ενώ παρά τις έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπίσμός τους.

ADVERTISING

SHARE: