Συλλήψεις της Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση κοκαΐνης

Συλλήψεις της Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση κοκαΐνης

Σε δύο συλλήψεις διακινητών κοκαΐνης προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών σε αντίστοιχες επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε δύο συλλήψεις διακινητών κοκαΐνης προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών σε αντίστοιχες επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, καταφέρνοντας να κατάσχει συνολικά, σχεδόν 3,5 κιλά κοκαΐνης.

Στην πρώτη περίπτωση και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθη την Δευτέρα στην Αθήνα ένας 38χρονος Αλβανός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Εντός της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1.321 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα εύχρηστο πιστόλι, 38 φυσίγγια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Πρόσθετα, την ίδια ημέρα και πάλι μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για την συνεχή δράση ενός επίσης 38χρονου Αλβανού, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος διακινητής. Στην κατοχή του και εντός του οχήματός του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 2.015 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο του ως μέσο μεταφοράς και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή για να απολογηθούν.

ADVERTISING

SHARE: