Συναγερμός για μια βαλίτσα σε στάση λεωφορείου έξω από το Αλλοδαπών

Πυροτεχνουργοί έξω από το υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016. Άγνωστος τηλεφώνησε στη 01:20 τα ξημερώματα στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), από τις έρευνες των οποίων εντοπίστηκε στην είσοδο του υπουργείου ύποπτο σακίδιο και ακολούθησαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την εξουδετέρωσή του.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Πυροτεχνουργοί έξω από το υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016. Άγνωστος τηλεφώνησε στη 01:20 τα ξημερώματα στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), από τις έρευνες των οποίων εντοπίστηκε στην είσοδο του υπουργείου ύποπτο σακίδιο και ακολούθησαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την εξουδετέρωσή του. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Κλιμάκιο των ΤΕΕΜ έλεγξε την βαλίτσα και διαπίστωσε πως δεν είχε εκρηκτικά ή κάτι ύποπτο

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, όταν σε στάση λεωφορείου έξω από την Διεύθυνση Αλλοδαπών επί της οδού Πέτρου Ράλλη εντοπίστηκε μία βαλίτσα παρατημένη σε στάση λεωφορείου.

Χωρίς να υπάρχει απειλητικό τηλεφώνημα αλλά για παν ενδεχόμενο κλήθηκε κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έλεγξε την βαλίτσα και διαπίστωσε πως ήταν απλά παρατημένη και δεν είχε ούτε εκρηκτικό μηχανισμό ούτε κάτι το ύποπτο.

Ο αποκλεισμός του σημείου κράτησε για μερικά λεπτά μέχρι να ελεγχθεί η βαλίτσα και ύστερα δόθηκε λήξη συναγερμού.

ADVERTISING

SHARE: