Συνελήφθη ο άντρας που έστελνε απειλητικά μηνύματα στον Παύλο Πολάκη

Συζήτηση και ψηφοφρία στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για τον "Εθνικό Μηχανισμό Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Κοινωνικών Πολιτικών", την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και ψηφοφρία στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για τον "Εθνικό Μηχανισμό Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Κοινωνικών Πολιτικών", την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας η Κρατική Ασφάλεια εντόπισε στο Γαλάτσι τον δράστη και τον συνέλαβε

Εντοπίστηκε και συνελήφθη κατόπιν σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας και έρευνας της Κρατικής Ασφάλειας, ο 31χρονος που έστελνε από τα τέλη καλοκαιριού συνεχώς απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και στην σύζυγό του.

Ύστερα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου εντοπίστηκε το συγκεκριμένο άτομο στο σπίτι του και συνελήφθη ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και για τον νόμο περί όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μαχαίρια και αεροβόλο, που κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς μάλιστα είχε ανοίξει και προφίλ στο Facebook με ψευδώνυμο, ενώ στον τοίχο του είχε 'ανεβάσει' το σήμα της ΕΥΠ. Στην ιστοσελίδα του συνεχώς καταφερόταν με προσβλητικό και υβριστικό τρόπο έναντι του Παύλου Πολάκη και άλλων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.


Για την εξέλιξη αυτή προχώρησε σε σχόλιο στο δικό του προφίλ στο Facebook και ο ίδιος ο κ. Πολάκης που ευχαρίστησε από εκεί την Ασφάλεια για την σύλληψη του δράστη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE: