Συνελήφθη Αφγανός που είχε πάνω του επτά πυροκροτητές

Συνελήφθη Αφγανός που είχε πάνω του επτά πυροκροτητές
Απόπειρα απόδρασης κρατουμένων που μεταφέρονταν με αυτοκίνητο της ασφάλειας έγινε μπροστά στην Τροχαία Αθηνών στην οδό δεληγιάννη στο κέντρο της Αθήνας.Ενας από τους συνοδούς αστυνομικούς καταδίωξε τον κρατούμενο,υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και τελικά συνελήφθη εκ νέου,Παρασκευή 12 ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Την έρευνα έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική, ενώ ο νεαρός Αφγανός είχε πάνω του πολλές ταυτότητες και εμφανίζεται επίσης με πολλά στοιχεία-Σημειώνεται ότι δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τις Αρχές

Με πλήθος πυροκροτητών μέσα σε μία τσάντα, τουλάχιστον επτά, συνελήφθη ένας νεαρός Αφγανός στους Αμπελοκήπους από άντρες της Αντιτρομοκρατικής που τον παρακολουθούσαν και πραγματοποίησαν επιχείρηση για την σύλληψή του.

Στην κατοχή του είχε πολλές ταυτότητες και εμφανίζεται με πολλά στοιχεία και έτσι ακόμα οι Αρχές δεν έχουν διαπιστώσει τα ακριβή στοιχεία του και την ακριβή ηλικία του, όπως και ποιος ακριβώς ήταν ο σκοπός που είχε στην κατοχή του τόσους πυροκροτητές και εάν ετοίμαζε κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα, αν αποτελεί μέλος εγχώριας τρομοκρατικής οργάνωσης από την οποία έχει στρατολογηθεί ή αν ανήκει σε πυρήνα φανατικών ισλαμιστών κλπ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τις Αρχές και η ανάκρισή του συνεχίζεται όπως και η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για να διαπιστωθούν οι ρόλοι, οι σκοποί του και οι συνεργοί τους και όπως είναι λογικό οι Αρχές στην ΕΛ.ΑΣ. είναι εξαιρετικά φειδωλοί στην παροχή πληροφοριών, μέχρι να αποσαφηνιστούν πολλά πράγματα.

Σημειώνεται ότι χθες περίπου στις 11 το βράδυ έγινε και μία σχετική ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, από μέλη της «Συνέλευσης Κατειλημμένων Προσφυγικών (ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ)», στην οποία ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Πριν περίπου ένα μισάωρο και ενώ είχαμε περιφρούρηση γειτονιάς έγινε προσαγωγή συντρόφου 19χρονου αλλοδαπού του οποίου δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία (επίθετο). Αυτή την στιγμή μάλλον τον πάνε στην ΓΑΔΑ ή στο τμήμα Αμπελοκήπων. Υπάρχει κόσμος στο στέκι».

(Φωτό αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα