Συνελήφθη σεσημασμένος παιδόφιλος

Συνελήφθη σεσημασμένος παιδόφιλος

Ο 59χρονος είχε συλληφθεί και το 2005 και το 2015 για αντίστοιχες πράξεις και είναι απορίας άξιο πως συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Έβαζε στο αυτοκίνητό του αγοράκια δήθεν για του δείξουν το δρόμο

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών, με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών, ένας 59χρονος Έλληνας για αποπλάνηση και απόπειρα αποπλάνησης ανήλικων παιδιών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, βραδινές ώρες στις 9 Δεκεμβρίου 2016 στην πόλη των Σερρών, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων παιδιών.

Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα , διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος απογευματινές ώρες την ίδια ημέρα επιχείρησε να αποπλανήσει ανεπιτυχώς έναν ακόμη 12χρονο στην ίδια περιοχή.

Ο δράστης κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του και όταν έβλεπε ανήλικα αγοράκια σταματούσε με πρόσχημα δήθεν ότι ζητούσε πληροφορίες για τον δρόμο και αφού έπειθε τα παιδάκι να μπουν στο αυτοκίνητό του για να του δείξουν τον δρόμο, εκείνος άρχιζε να τα χαϊδεύει και να τα θωπεύει.

Στην πρώτη περίπτωση, ο πρώτος ανήλικος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν επιβιβάστηκε στο αυτοκινητό του, εκείνος όμως απτόητος συνέχισε επί ώρες να γυρνάει στην πόλη μέχρι που εντόπισε τα δύο του θύματα, που τα έπεισε να μπουν στο αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά οι δύο 12χρονοι κάλεσαν τους γονείς τους και με αυτούς κατέληξαν στην Ασφάλεια Σερρών όπου έδωσαν λεπτομερέστατη περιγραφή του παιδόφιλου τον οποίο και αναγνώρισαν.

Σημειώνεται ότι ο 59χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και συγκεκριμένα είχε συλληφθεί και το 2005 και το 2015 για αντίστοιχες πράξεις. Ως εκ τούτου, απορίας άξιο είναι πως συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος...

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εμπλοκή του σε ομοειδείς – παρόμοιες υποθέσεις.

ADVERTISING

SHARE: