Τα ‘χίλια ονόματα’ η βίλα πολυτελείας και το εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Τα ‘χίλια ονόματα’ η βίλα πολυτελείας και το εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Έως και 7.000 ευρώ το κιλό πουλούσε την υδροπονική κάνναβη ένας Αρμένιος. Είχε μισθώσει πολυτελή βίλα στο Λαγονήσι με πλαστά στοιχεία - Κατασχέθηκαν 564 δενδρύλλια και 906 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης σε πολυτελή κατοικία στο Λαγονήσι.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με καλλιέργεια φυτείας κάνναβης εσωτερικού χώρου και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, εντοπίσθηκε το παράνομο «εργαστήριο» που λειτουργούσε εντός πολυτελούς κατοικίας στο Λαγονήσι και συνελήφθη ένας 33χρονος Αρμένιος. Από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 564 δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 906 γραμμαρίων, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου-φυτωρίου υδροπονικής καλλιέργειας, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 100 ευρώ και 5 κινητά τηλέφωνα.

Περαιτέρω, προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό, ενώ είχε νοικιάσει τον χώρο και κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα