Ταυτοποιήθηκε η σορός της νεκρής που βρέθηκε στην χωματερή

ΝΑΥΠΛΙΟ-Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην παράνομη χωματερή της Καραθώνας του Δήμου Ναυπλιέων  , Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου καθώς και χωματουργικά μηχανημάτα  του Δήμου.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ-Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην παράνομη χωματερή της Καραθώνας του Δήμου Ναυπλιέων , Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου καθώς και χωματουργικά μηχανημάτα του Δήμου.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Πρόκειται για Ελληνίδα περίπου 30 ετών, τοξικομανή και το χτύπημα στο κεφάλι ήταν μεταθανάτιο, πιθανόν από το μαχαίρι του απορριμματοφόρου

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της νεαρής γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες από οδηγό απορριμματοφόρου μέσα σε σωρό από σκουπίδια στην χωματερή των Άνω Λιοσίων.

Η σορός της ταυτοποιήθηκε και προέκυψε πως πρόκειται για μία Ελληνίδα τοξικομανή, ηλικίας περίπου 30 ετών. Ο χρόνος θανάτου της τοποθετείται ή νωρίτερα χθες ή ένα 24ωρο πίσω.

Δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και το μόνο χτύπημα που έφερε στο κεφάλι, ήταν μεταθανάτιο και ενδεχομένως προκλήθηκε από “μαχαίρι” απορριμματοφόρου. Ενδεχομένως πέθανε από χρήση ναρκωτικών, κάποιοι για να μην μπλέξουν την πέταξαν σε κάδο και ενδεχομένως κατά της διάρκεια της αποκομιδής δεν έγινε αντιληπτή.

Βρέθηκε ημίγυμνη αλλά και αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί έτσι που βρέθηκε μέσα στον λόφο με τα σκουπίδια. Για να είναι σίγουρος ο ιατροδικαστής κράτησε ιστολογικά δείγματα ώστε να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις.

ADVERTISING

SHARE: