Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν άντρα μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν άντρα μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ
Λεωφορείο του ΟΑΣΘ Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν από μια συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ των ατόμων στην πλατεία των Χαλκέων στο κέντρο της πόλης

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όταν μια ομάδα ατόμων αλλοδαπών μπήκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 8 και μαχαίρωσε έναν αλλοδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν από μια συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ των ατόμων στην πλατεία των Χαλκέων στο κέντρο της πόλης.

Ο άντρας έτρεξε και για να ξεφύγει μπήκε στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, που κινούταν επί της Εγνατίας με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.

Ωστόσο, οι αλλοδαποί πρόλαβαν και μπήκαν στο λεωφορείο και χωρίς δισταγμό των μαχαίρωσαν. Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ακόμα ένα άτομο.

Στο σημείο έχουν φτάσει περιπολικά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ομάδα «Think Simple», η δολοφονική επίθεση από ομάδα αλλοδαπών σε επιβάτη λεωφορείου του ΟΑΣΘ της γραμμής 8 έγινε στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους. Οι δράστες ακολουθούσαν το λεωφορείο με δυο αυτοκίνητα και στην Αριστοτέλους επιτέθηκαν με ρόπαλα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα στον επιβάτη μέσα στο λεωφορείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα