Θρίλερ στα Χανιά: Αναζητείται ο νοικάρης της ηλικιωμένης ως δράστης της διπλής δολοφονίας

Θρίλερ στα Χανιά: Αναζητείται ο νοικάρης της ηλικιωμένης ως δράστης της διπλής δολοφονίας
Περιπολικό Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ο αγνοούμενος ηλικιωμένος σύντροφος της ηλικιωμένης εντοπίστηκε νεκρός εντός της οικίας που διέμενε ο άντρας από το Μπαγκλαντές, μέσα σε βαλίτσα-Από το σπίτι της ηλικιωμένης έλειπαν 10.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Χανίων για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 22χρονου νοικάρη της ηλικιωμένης από το Μπαγκλαντές ο οποίος σκότωσε με φρικτό τρόπο τόσο την 79χρονη όσο και τον 82χρονο σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα τοποθέτησε σε βαλίτσα μέσα στο γειτονικό σπίτι ιδιοκτησίας της, στο οποίο και διέμενε ο δράστης.

Πρώτα στραγγάλισε με ένα κομμάτι πανί τον ηλικιωμένο που πήγε στο σπίτι που διέμενε ο δράστης πιθανόν για να ζητήσει τα χρωστούμενα ενοίκια, στη συνέχεια τον τοποθέτησε σε βαλίτσα και μετά πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης και στραγγάλισε και εκείνη με τον ίδιο τρόπο.

Από το σπίτι που ήταν ψαγμένο, διαπιστώθηκε πως έλειπαν 10.000 ευρώ. Οι Αρχές ανακάλυψαν πως ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από την Κρήτη, εκμεταλλευόμενος τον πολύτιμο χρόνο που είχε στη διάθεσή του, γι’ αυτό και το σήμα για την αναζήτησή του έχει δοθεί από άκρη σε άκρη της χώρας. Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε πως έφτασε στον Πειραιά με το καράβι της γραμμής το πρωί του Σαββάτου, άρα το διπλό έγκλημα είχε γίνει από την Παρασκευή.

Τον 82χρονο τον αναζητούσε μάταια στο τηλέφωνο το Σάββατο η κόρη του που ειδοποίησε τις Αρχές και τα ξημερώματα της Κυριακής μετέβησαν στην οικία της 79χρονης με αποτέλεσμα να την βρουν νεκρή. Μάλιστα ο θάνατός της υπολογίζεται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την ανεύρεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σύντομα κατάλαβαν ότι είχαν μπροστά τους μία υπόθεση με μία δολοφονημένη και έναν αγνοούμενο σύντροφο που δεν θα μπορούσε να είχε στραγγαλίσει εκείνος την σύντροφό του, αφού μετά από ένα ατύχημα που είχε δεν μπορούσε να σφίξει καλά το ένα του χέρι και ήταν αρκετά αδύναμος. Άρα το να είχε συμβεί κάτι κακό και σε εκείνον ήταν πολύ πιθανό και δυστυχώς χθες επιβεβαιώθηκαν.

Ο νοικάρης της ηλικιωμένης φαίνεται να είχε γνώση για την οικονομική της κατάσταση, την οποία δεν κατάφερνε να κρύψει ιδιαίτερα. Στον υπερκείμενο όροφο η 79χρονη νοίκιαζε ένα διαμέρισμα σε τέσσερις Σύρους που αρχικά οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και εκείνοι για περαιτέρω εξέταση, για τους οποίους δεν προέκυψε κάτι.

Για την υπόθεση, η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Προχθές (25.10.2020) μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της, ημεδαπή, στα Χανιά, στη συνέχεια χθες (26.10.2020) το μεσημέρι βρέθηκε σε ακόμη μία οικία το πτώμα ημεδαπού άντρα.

Οι δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα), όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν θανατωθεί από αλλοδαπό άτομο, το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε, στην οικία της ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα