Θύμα διάρρηξης η Δήμητρα Ματσούκα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

H γνωστή ηθοποιός ήταν σε πρόβα και όταν γύρισε στο διαμέρισμά της ήταν άνω – κάτω

Η ηθοποιός την ώρα που επέστρεψε σπίτι της στο Παγκράτι μετά την δουλειά, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος της αλλά μάταια.

Αντιλαμβανόμενη πως κάτι δεν πάει καλά, φώναξε έναν φίλο της να την βοηθήσει και μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα. Όταν τελικά άνοιξαν την πόρτα και όπως σημειώνει η «Real News», αντίκρισαν ένα βομβαρδισμένο τοπίο, με τα πράγματα πεταμένα στο πάτωμα και το σπίτι να είναι άνω κάτω.

Μετά το αρχικό σοκ, η ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία η οποία την ενημέρωσε πως οι δράστες είχαν μπει από την μπαλκονόπορτα και μάλιστα είχαν βάλει τον σύρτη στην κεντρική πόρτα για να μπορούν να κάνουν ήσυχοι την «δουλειά» τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της αφαίρεσαν ένα ακριβό ρολόι καθώς η ηθοποιός δεν είχε ούτε χρήματα, ούτε άλλα κοσμήματα μεγάλης αξίας στο σπίτι.

ADVERTISING

SHARE: