Θύμα δολοφονίας ο αγνοούμενος 39χρονος που βρέθηκε νεκρός στη Ροδιά Ηρακλείου

Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Το θύμα βρέθηκε σε απόσταση 100 μέτρων από το αυτοκίνητό του και έφερε μώλωπες και δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι Αρχές τον θάνατο του 39χρονου τεχνικού ηλεκτρονικών υπολογιστών από το Ηράκλειο Κρήτης, που εξαφανίστηκε πριν από 5 ημέρες, υποτίθεται για να πάει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Την δήλωση εξαφάνισής του είχε κάνει η σύντροφός του, ενώ το θύμα βρέθηκε τυχαία σήμερα από έναν περαστικό στη Ροδιά Ηρακλείου, 100 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του. Τόσο μακροσκοπικά όσο και κατά την νεκροψία-νεκροτομή, φαίνεται ο ιατροδικαστής να εντόπισε αποδείξεις εγκληματικής ενέργειας, αφού το θύμα έφερε μώλωπες στο σώμα του και ένα δυνατό χτύπημα στη ρινική περιοχή, στο πρόσωπο.

Μάλιστα, εκτιμάται πως ενδεχομένως η δολοφονίας σε βάρος του 39χρονου έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που εντοπίστηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε εκεί. Την έρευνα για να διαπιστωθούν ποιοι ήταν οι δράστες και τα κίνητρά τους έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ηρακλείου.

ADVERTISING

SHARE: