Τι δείχνουν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τη βόμβα των Πυρήνων στον Σόιμπλε

Τι δείχνουν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τη βόμβα των Πυρήνων στον Σόιμπλε
Police guard in front of a shopping mall in Essen, Germany, Saturday, March 11, 2017. Police have ordered the shopping mall in the western German city of Essen not to open after receiving credible tips of an imminent attack. The shopping center and the adjacent parking lot stayed closed Saturday morning as over a hundred police officers searched the compound. (Bernd Thissen/dpa via AP) AP

Η "Νέμεσις" της "Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς" προκαλεί νέους πονοκεφάλους στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την αποστολή βόμβας στον Σόιμπλε. Η πυροτεχνική ύλη μαζί με τον μηχανισμό είχαν τοποθετηθεί σε κούφιο βιβλίο με διεύθυνσης αποστολής εκείνη του Α. Γεωργιάδη

Η “Νέμεσις” της “Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς”… προκαλεί νέους πονοκεφάλους στην ΕΛ.ΑΣ. και κατ’ επέκταση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αποδεικνύοντας ότι σε ότι αφορά τη τρομοκρατία και την χώρα λειτουργεί ακόμα το φαινόμενος της… “Λερναίας Ύδρας”.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία δεν είχε καμία αμφιβολία από όσα έμαθαν οι αξιωματικοί της από τους Γερμανούς συναδέλφους τους, πως η “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” κρυβόταν πίσω από αυτή την ενέργεια και βέβαια σήμερα στις 11 το πρωί επιβεβαιώθηκε με την ανάρτηση της ανάληψης ευθύνης σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι ελληνικές Αρχές απ’ όσα γνωρίζουν από τους Γερμανούς συναδέλφους τους μέσω της συνδέσμου της Europol, είναι ότι πιθανόν χρησιμοποιήθηκε ως εκρηκτική ύλη, πυροτεχνική ύλη, δηλαδή κοινή μπαρούτη βεγγαλικών που κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει η “ΣΠΦ” για να περνάει όσο το δυνατόν απαρατήρητη από τα “X-Rays”.

Η πυροτεχνική ύλη μαζί με τον μηχανισμό είχαν τοποθετηθεί σε κούφιο βιβλίο, όπως και στο παρελθόν, αναμένουν όμως οι ελληνικές Αρχές από τις αντίστοιχες γερμανικές να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το εξώφυλλο του βιβλίου, την ακριβή συνδεσμολογία και την ακριβή ποσότητα εκρηκτικής ύλης, όπως και τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας, για τυχόν εντοπισμού DNA κλπ.

Αυτό που επίσης ξέρουν έως τώρα στην ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι το δέμα εξωτερικά είχε ελληνικά γραμματόσημα, σφραγίδα της “AIR MAIL” των ΕΛ.ΤΑ. και τα στοιχεία του αντιπροέδρου της ΝΔ εστάλη η βόμβα στον Σόιμπλε και μάλιστα από ταχυδρομείο της Αττικής:

Georgiadis Spyridon Adonis

Akadimias 84

New Democracy

10678

Athina, Attica, Greece

Στο παρελθόν τέτοιες ενέργειες έχουν γίνει από την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε συνεργασία με την FAI. Σήμερα, αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής επισκέφτηκαν το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για να δουν πως είναι δυνατόν να έφυγε έτσι αυτό το δέμα…

Η έως τώτα εκτίμηση των Αρχών, που γνωρίζουν από ποιο ταχυδρομείο της Αττικής ξεκίνησε το δέμα, είναι ότι οι δράστες προτίμησαν να ρίξουν το δέμα στο ταχυδρομικό κυτίο και όχι να μπουν μέσα στο ταχυδρομείο με τον κίνδυνο να καταγραφούν τα πρόσωπά τους από τις κάμερες των γκισέ των ΕΛ.ΤΑ.

Πρόσθετα, οι Αρχές πιστεύουν ότι η στρατολόγηση και η εντολή ήρθε κατευθείαν από τις φυλακές και τα αδέρφια που έχουν τον ηγετικό ρόλο στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και οι έρευνες σίγουρα στρέφονται προς τα εκεί, άλλωστε και στην περίπτωση του περίφημου “Σχεδίου Γοργοπόταμος” είχε αποδειχθεί περίτρανα πόσο μεγάλο είναι το κενό ασφαλείας στην Φυλακές που επιτρέπει σε φαιδρό βαθμό την άνετη δραστηριοποίηση ποινικών και τρομοκρατών μέσα από τις φυλακές.

Η στρατολόγηση να και είναι νωρίς να εξάγουν συμπεράσματα όπως και η σύλληψη του σχεδίου δεν θεωρούν ότι έγινε τελευταία στιγμή και πως αντιθέτως προετοιμαζόταν πολύ καιρό πριν, άλλωστε η δραστηριότητα έδειξε ότι οι σημερινοί δράστες είχαν αποκτήσει εκπαίδευση και εμπειρία…

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπως είναι λογικό το μυαλό όλων πήγε στον Νοέμβριο του 2010 όταν τότε η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» απέστειλε συνολικά 14 παγιδευμένα δέματα σε πρεσβείες στην Ελλάδα αλλά και σε στόχους του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ με φερόμενο αποστολέα το «Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών», ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι ελληνικές διωκτικές Αρχές είχαν καταφέρει να εντοπίσουν και να συλλάβουν τότε δύο μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» που βρίσκονταν πίσω από την αποστολή των πακέτων.

Τι ανέφεραν χθες τα γερμανικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν χθες από τα γερμανικά ΜΜΕ, το πακέτο βρέθηκε στην αλληλογραφία του υπουργείου και παραλήπτης ήταν ο ίδιος ο υπουργός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το δέμα περιείχε ισχυρά εκρηκτικά, που εντόπισαν οι υπάλληλοι του υπουργείου όταν το πέρασαν από ειδικό μηχάνημα. Στο σημείο σπεύδουν οι αστυνομικές δυνάμεις καθώς και οι πυροτεχνουργοί, ενώ το κτίριο έχει εκκενωθεί.

Καλώδια που έβγαιναν από το πακέτο “πρόδωσαν” τους σκοπούς του αποστολέα. Αμέσως ο χώρος του ταχυδρομείου του υπουργείου εκκενώθηκε από την αστυνομία. “Η πρώτη εξέταση του πακέτου έδειξε ότι περιείχε μείγμα εκρηκτικών, το οποίο χρησιμοποιείτε συχνά για την παραγωγή πυροτεχνημάτων. Ήταν σχεδιασμένο για να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς όταν θα ανοιγόταν” δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο Reuters.

Η ανάληψη ευθύνης

“Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις. Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας. Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια. Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας. Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Ιδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ [ΠΡΑΞΙΣ 2]

9 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τον Γενάρη του 2008.

Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας.

Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί.

Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας «εξαρθρώσουν» και ότι «η Σ.Π.Φ. τελείωσε».

Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.

…συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.

Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας.

Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια.

Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας.

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

Έχουμε ακόμα την οργή…

Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.

Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα.

Συντροφικούς χαιρετισμούς στις ομάδες άμεσης δράσης της F.A.I. στη Χιλή και στην Ελλάδα για τη συμβολή τους στο Σχέδιο Νέμεσις.

Εξεγερτικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της F.A.I. στην Ιταλία και στα αιχμάλωτα μέλη της Σ.Π.Φ. στην Ελλάδα που συνεχίζουν αμετανόητοι…

Εμπρός για τη Μαύρη Διεθνή των αναρχικών της πράξης.

Τίποτα δεν τελείωσε

Όλα συνεχίζονται

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I.”.

Φωτογραφία: Bernd Thissen/dpa via AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα