Τους έπιασαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα να μεταφέρουν στην πλάτη πάνω από 120 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν 4 Αλβανοί σε δασική έκταση, σε περιοχή της Φλώρινας να μεταφέρουν πεζή και με τα σακιά στην πλάτη, μεγάλες ποσότητες κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 21, 26, 31 και 46 χρονών για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε δασική περιοχή του Βατοχωρίου Φλώρινας πρωινές ώρες σήμερα, να έχουν εισέλθει πεζή παράνομα στη χώρα και συνελήφθησαν διότι εισήγαγαν και μετέφεραν 7 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 100 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 121 κιλών και 88 γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν 121 κιλά και 88 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 3 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πρώτου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς .

ADVERTISING

SHARE: