Τρομοδέματα: Η πλαστή ταυτότητα που συνδέει τον 29χρονο με την Πόλα Ρούπα

Τρομοδέματα: Η πλαστή ταυτότητα που συνδέει τον 29χρονο με την Πόλα Ρούπα
ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Η συγκεκριμένη ταυτότητα με τα πλαστά στοιχεία και χωρίς την φωτογραφία του 29χρονου είχε βρεθεί σε ηλεκτρονική μορφή και σε όσα κατασχέθηκαν κατά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα

Την πεποίθηση ότι υπήρχε μίας μορφής σχέση και συνεργασία μεταξύ του συλληφθέντα 29χρονου στην οδό Αλκαμένους πέρα από την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και με τον Επαναστατικό Αγώνα ενισχύουν οι πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του μαζί με τα εκρηκτικά και δημοσιεύει η ΕΛ.ΑΣ. στην ιστοσελίδα της.

Πέρα από την πραγματική του ταυτότητα βρέθηκαν και οι 8 πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσε εκ των οποίων με μία προχώρησε στην ενοικίαση της γιάφκας της οδού Αλκαμένους.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής πλαστά στοιχεία:

Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό «ΑΕ-103118», με ημερομηνία έκδοσης «26/2/2007» και στοιχεία κατόχου «ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», όνομα πατρός «ΠΕΤΡΟΣ», όνομα μητρός «ΜΑΡΙΑ», ημερομηνία γέννησης 19/11/1991, τόπο γέννησης «ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» και εκδούσα αρχή «Τ.Α. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ».

Η ίδια ταυτότητα σε ηλεκτρονική μορφή και χωρίς την φωτογραφία τότε του συλληφθέντα 29χρονου είχε βρεθεί στην κατοχή της Πόλας Ρούπα μετά τη νέα σύλληψή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα