Βέλγος τουρίστας ο νεκρός που βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι στον Ν. Κόσμο

Βέλγος τουρίστας ο νεκρός που βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι στον Ν. Κόσμο
ΑΘΗΝΑ-επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στον Ν. Κόσμο, που σχετίζεται με τους ληστές του Διστόμου.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

Βέλγος τουρίστας που είχε έρθει μόνος του για διακοπές στην Αθήνα ο νεκρός στον Ν. Κόσμο, που βρέθηκε κοντά σε αλσύλλιο πίσω από το Ιντερκοντινένταλ

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του θύματος που βρέθηκε νεκρός χθες αργά το βράδυ κοντά σε αλσύλλιο επί της οδού Φανοσθένους 14, πίσω από το ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ, στον Νέο Κόσμο.

Πρόκειται για έναν 54χρονο Βέλγο τουρίστα που είχε έρθει μόνος του για διακοπές στην Αθήνα και έμενε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα χρήματά του και το κινητό του τηλέφωνο ανέγγιχτα, ενώ βρέθηκε μπρούμυτα πεσμένος και έφερε ένα βαθύ τραύμα στο μέτωπο λίγο πάνω από το δεξί μάτι, τα οποίο είχε οπή και σχισμή.

Η πρώτη εντύπωση που έδινε είναι ότι πιθανόν να ήταν θύμα πυροβολισμού όμως ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφού το είδος του τραύματος δεν ομοίαζε ξεκάθαρα με πυροβολισμό.

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει την Δευτέρα το πρωί από την οποία θα διαπιστωθεί αν υπάρχει τυχόν βολίδα στον εγκέφαλο του θύματος, αν χτυπήθηκε από κάποιο όργανο στο μέτωπο, ή εάν ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα παθολογικών αιτιών, αποτέλεσμα δηλαδή τυχόν αιφνίδιου καρδιακού επεισοδίου και τυχόν κατά την πτώση χτύπησε το μέτωπο σε αιχμηρό σημείο, προκαλώντας αυτού του είδους το τραύμα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα πάντως έχει αποκλειστεί η ληστεία, αφού όσα αντικείμενα είχαν αξία βρέθηκαν όλα πάνω του, ενώ δεν φέρεται να έχει απασχολήσει για κάτι τις Αρχές διεθνώς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα