Βγήκαν τα μαχαίρια σε παρέα ανήλικων στην Πάτρα

Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη.
Τα κατάφεραν!
Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός  ΔΕΝ έγινε .
Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος  μη συναινετικός Πλειστηριασμός  συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη. Τα κατάφεραν! Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός ΔΕΝ έγινε . Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος μη συναινετικός Πλειστηριασμός συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στην Πάτρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 28χρονου που πείραξε κοπέλα από την παρέα τους

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ανήλικοι Έλληνες και συγκεκριμένα δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών και μια 16χρονη σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για συμμετοχή και ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επίσης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αναζητείται για να συλληφθεί, ένας 26χρονος Αλβανός, συνεργός των δραστών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δυο από τους γονείς των ανηλίκων επειδή παραμέλησαν της εποπτεία των παιδιών τους.

Ειδικότερα, αργά το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ, στην Πάτρα, οι τέσσερις δράστες, διαπληκτίστηκαν και συνεπλάκησαν με ακόμη τέσσερις νεαρούς Έλληνες από άλλη παρέα, με αποτέλεσμα ο 26χρονος Αλβανός να τραυματίσει με μαχαίρι στον θώρακα ένα 27χρονο Έλληνα.

Το θύμα είχε πειράξει λίγο νωρίτερα την 16χρονη η οποία έτρεξε και το είπε στην παρέα της με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Στο ερευνών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ενώ βρήκαν στην οικία του 16χρονου ένα μαχαίρι και την ματωμένη μπλούζα του 26χρονου φίλου τους, που είχε μαχαιρώσει τον 27χρονο, τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια του εγκλήματος.

Οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών, ενώ οι δυο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

ADVERTISING

SHARE: