Βρέθηκε η βιολογική μητέρα του 4χρονου αγοριού που είχαν οι Ρομά στην Σπάρτη

Βρέθηκε η βιολογική μητέρα του 4χρονου αγοριού που είχαν οι Ρομά στην Σπάρτη
EUROKINISSI

Ανατροπή στην υπόθεση αρπαγής των δύο τετράχρονων παιδιών από δύο οικογένειες Ρομά στην Σπάρτη. Η γυναίκα που εμφανίστηκε στις Αρχές και υποστήριξε πως είναι ξαδέρφη της μάνας από την Τραπεζοντή, είναι η βιολογική μητέρα του αγοριού. Συνεχίζονται οι έρευνες για το κοριτσάκι

Θετικό τελικά βγήκε το τεστ DNA της νεαρής Ρομά, η οποία εμφανίστηκε στον ανακριτή Σπάρτης, ισχυριζόμενη πως αυτή είναι η βιολογική μητέρα του 4χρονου αγοριού και πως εκείνη το έδωσε στην ξαδέρφη της για να το μεγαλώσει στον καταυλισμό της Τραπεζοντής, καθώς η ίδια αδυνατούσε.

Η βιολογική μητέρα του 4χρονου αγοριού είχε παρουσιαστεί χθες στον Ανακριτή Σπάρτης, ο οποίος έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά σήμερα το απόγευμα. Οι Αρχές προχώρησαν μετά από αυτή την εξέλιξη και στη δική της σύλληψη και θα παρουσιαστεί και εκείνη ενώπιον του Ανακριτή Σπάρτης αύριο μαζί με τα άλλα δύο ζευγάρια.

Για την περίπτωση του κοριτσιού οι έρευνες συνεχίζονται, επικεντρωμένες κυρίως στο ενδεχόμενο να προέρχεται από την Βουλγαρία, δίχως όμως να έχει αποκλειστεί και οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Σπάρτης, σε καταυλισμούς Ρομά στη Λακωνία και ύστερα από σχετικές πληροφορίες που είχαν συλλέξει οι Αρχές, βρέθηκαν δυο ανήλικα παιδιά, αγόρι και κορίτσι, τα οποία διέμεναν με διαφορετικές οικογένειες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το αγόρι διέμενε σε καταυλισμό στη Τραπεζοντή Λακωνίας, μαζί με έναν 29χρονο, την 29χρονη σύζυγο του και τις τρεις τους κόρες, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, το κορίτσι διέμενε σε καταυλισμό στα Καλύβια Σόχας Λακωνίας, μαζί με έναν 35χρονο και την 28χρονη σύντροφό του. Επειδή τα χαρακτηριστικά των ανήλικων παιδιών διαφοροποιούνται εμφανώς από αυτά των φερόμενων ως γονέων, αυτοί προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ στη Σπάρτη: Ρομά εμφάνιζαν ως δικά τους δύο 4χρονα παιδιά

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Ρομά που άρπαξαν τα δύο παιδάκια

ADVERTISING

SHARE: