Xανιά: Κάμερες ασφαλείας ‘έπιασαν’ τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε λαχειοπώλη

Xανιά: Κάμερες ασφαλείας ‘έπιασαν’ τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε λαχειοπώλη
flashnews.gr

Από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 66χρονο – Καρέ καρέ οι κινήσεις του οδηγού που αναζητείται

Άφαντος παραμένει ένας ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου, που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέσυρε και σκότωσε έναν 66χρονο άντρα στα Χανιά. Ο οδηγός, που εγκατέλειψε το θύμα του στην άσφαλτο, «συνελήφθη», όμως, από κάμερα ασφαλείας ενός μίνι μάρκετ.

Το μαγνητοσκοπημένο υλικό οδήγησε στον εντοπισμό του οχήματος και σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του οδηγού του είναι θέμα ωρών. Η αστυνομία ελέγχει καρέ-καρέ το βίντεο από το μίνι μάρκετ αλλά και από άλλα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο, όπου παρασύρθηκε ο άντρας.

Δείτε καρέ καρέ την πορεία του αυτοκινήτου:

flashnews.gr

flashnews.gr

flashnews.gr

flashnews.gr

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος, λαχειοπώλης στο επάγγελμα, κινείτο πεζός όταν το όχημα έπεσε πάνω του στις 11.32 το βράδυ. Ο άτυχος άντρας φέρεται να μπήκε στο μίνι μάρκετ για να ψωνίσει. Όταν βγήκε από αυτό πρόλαβε να κάνει μόλις μερικά βήματα πριν τον παρασύρει το αυτοκίνητο, που έτρεχε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, ο οδηγός δεν ανέκοψε καν ταχύτητα…

Ο υπάλληλος του καταστήματος άκουσε θόρυβο και βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί και ότε αντίκρυσε αιμόφυρτο τον 66χρονο.

flashnews.gr

 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το υλικό από τις κάμερες δεν έδωσαν αρκετά στοιχεία για το μοιραίο όχημα και χρειάστηκε στα ίχνη του ασημί αγροτικού αυτοκινήτου οδήγησε τις αρχές μια μαρτυρία-κλειδί.

Σημειώνεται ότι σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο.

(Με πληροφορίες από cretalive.gr, φωτογραφίες: Flashnews.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα