Ύποπτος για κλοπή αυτοκινήτου έριξε σπρέι πιπεριού σε άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας για την επίσκεψη του Ρώσου προε΄δρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Για την επίσκεψή του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν επιστρατευτεί 2.500 αστυνομικοί από την ελληνική αστυνομία, οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας για την επίσκεψη του Ρώσου προε΄δρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Για την επίσκεψή του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν επιστρατευτεί 2.500 αστυνομικοί από την ελληνική αστυνομία, οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί είδαν πως ένας ύποπτος άντρας οδηγούσε αυτοκίνητο που απασχολούσε ως κλεμμένο και τον σταμάτησαν. Ο δράστης συνελήφθη

Περιπετειώδη κατάληξη είχε η ακινητοποίηση ένος ύποπτου οχήματος από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Πανιωνίας, περίπου στις 9 το βράδυ.

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν έναν ύποπτο άντρα να οδηγεί αυτοκίνητο του οποίου οι πινακίδες έδειχναν ότι απασχολούσε καθώς είχε δηλωθεί κλοπή.

Τότε αποφάσισαν να το ακινητοποιήσουν και να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον οδηγό, ο οποίος αντέδρασε και τους ψέκασε στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού.

Αμέσως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ προληπτικά πήγαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο γιατί ένιωθαν κάψιμο στο πρόσωπο.

ADVERTISING

SHARE: