Είχε απονεμηθεί έπαινος στον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αυτοκτόνησε

Είχε απονεμηθεί έπαινος στον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News247, το 2014 απονεμήθηκε έπαινος στον 28χρονο αστυνομικό της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για αξιόλογη σύλληψη, σε βάρος ενός κλέφτη που είχε ρημάξει την περιοχή του Μενιδίου

Μέσα σε κλίμα οδύνης για τους γονείς του, τον μικρότερο αδερφό του και την αδερφή του, αλλά και για πλήθος συναδέλφων του και φίλων του, μεταφέρθηκε και κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στην Άρτα ο 28χρονος ειδικός φρουρός Θ.Γ. που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, πάνω σε ένα ζεϊμπέκικο για χάρη του έρωτα...

Ο 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του News247, ήταν από τους παλιότερους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., από τους πλέον έμπειρους άντρες της και από τους πλέον μάχιμους, που υπηρετούσε στον πιο δύσκολο τομέα, αυτόν της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στο Μενίδι. Ήταν μόλις η τρίτη σειρά που εντάχθηκε στο Σώμα, για την στελέχωση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το 2011 (το 2010 ιδρύθηκε).

Είχε πάρει μέρος σε πλήθος καταδιώξεων και συλλήψεων δραστών για υποθέσεις ληστειών, κλοπών, όπλων και ναρκωτικών στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News247, το 2014 του απονεμήθηκε έπαινος για αξιόλογη σύλληψη, σε βάρος ενός κλέφτη που είχε ρημάξει την περιοχή.

Ο 28χρονος αστυνομικός δεν είχε δώσει, όπως λένε οι αξιωματικοί του το παραμικρό δικαίωμα και αντιθέτως θεωρείτο από τους καλύτερους στην Υπηρεσία του και από τα πλέον σοβαρά και πειθαρχημένα παιδιά.

Έμελλε να χωρίσει από την σχέση του πριν έναν χρόνο και αυτό να μην μπορέσει να το ξεπεράσει, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας πολύ κοντινός άνθρωπος της οικογένειάς του που ενδεχομένως επίσης τον είχε επηρεάσει.

Ο 28χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο μπαρ «Exciting» στο Μενίδι όπου είχε πάει μαζί με έναν ξάδερφό του, στο οποίο και σύχναζε. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πλησίασε μία κοπέλα από την διπλανή παρέα να του μιλήσει και της είπε «φύγε κοπελιά θα γίνει κακό».

Λίγο μετά και ύστερα από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ, ζήτησε ένα ζεϊμπέκικο και ενώ χόρευε, τράβηξε το πιστόλι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα έντρομα μάτια όλων των θαμώνων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με την πρώην αρραβωνιαστικιά του 28χρονου, η οποία από τον χωρισμό του και μετά ζει εδώ και έναν χρόνο στα Ιωάννινα.

Στις 03:47 της Κυριακής τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο και στις 06:05 άφησε την τελευταία του πνοή...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αυτοκτόνησε πάνω στο ζεϊμπέκικο

ADVERTISING

SHARE: