Ειρηνοδικείο: Ένταση και προσαγωγή συμβολαιογράφου για τους πλειστηριασμούς

Ειρηνοδικείο: Ένταση και προσαγωγή συμβολαιογράφου για τους πλειστηριασμούς

Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών να καταγγέλλουν ότι οι συμβολαιογράφοι πήγαν να διεξάγουν τη διαδικασία κρυφά στο κυλικείο. To News 24/7 ήταν εκεί (Vids)

Ένταση αλλα και μία προσαγωγή συμβολαιογραφού σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριασμοί κατοικιών λόγω χρεών.

Μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο θέλοντας να εμποδίσουν τη διαδικασία. 

Συμβολαιογράφοι βρίσκονταν στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου όπου, όπως καταγγέλλουν μέλη του κινήματος, είχαν σκοπό να διεξάγουν εκεί τον πλειστηριασμό ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί. 

Μέλη του κινήματος έβγαλαν έξω τους συμβολαιογράφους, φωνάζοντας πως δεν θα επιτρέψουν να προχωρήσει η διαδικασία, ενώ μια γυναίκα που βρισκόταν εκεί κατήγγειλε πως μια από τις συμβολαιογράφους τη χτύπησε, δείχνοντας μάλιστα το σημάδι στο χέρι της. 

Από την πλευρά του, ένας από τους συμβολαιογράφους, όταν ερωτήθηκε αν θα γινόταν πλειστηριασμός στο κυλικείο, δήλωσε πως θα γινόταν σε χώρο του Ειρηνοδικείου.

Η συμβολαιογράφος, η οποία καταγγέλθηκε για την βιαιοπραγία, προσήχθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ τα μέλη του κινήματος προανήγγειλαν πως θα υποβάλλουν μήνυση, τόσο σε εκείνη, όσο και σε όσους “προστατεύουν τους παράνομους πλειστηριασμούς στο γόνατο”.

Το παρών στη διαμαρτυρία έδωσε και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ανέλαβε να υποβάλλει τη μήνυση για λογαριασμό της ακτιβίστριας που χτυπήθηκε.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα