Εισαγγελέας: Να εκδοθεί ο πρώην επικεφαλής αντιτρομοκρατικής μονάδας των Σκοπίων

Εισαγγελέας: Να εκδοθεί ο πρώην επικεφαλής αντιτρομοκρατικής μονάδας των Σκοπίων
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ(ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ) Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΔΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Α.Π ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟς ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ Eurokinissi

Συζητήθηκε στον Άρειο Πάγο η υπόθεση του πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ομάδας των Σκοπίων. Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση

Την έκδοση ή μη του πρωην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ομάδας των Σκοπίων στη γείτονα χώρα θα αποφανθεί την επόμενη εβδομάδα ο Άρειος Πάγος. Τον εκζητούν για την κατηγορία της κατοχής βόμβας και μαριχουάνας.

Κατά τη σημερινή συζήτηση, ο εισαγγελέας της έδρας, Παναγιώτης Καραγιάννης, πρότεινε την εκδοση του Ντεργιάν Βούκοβιτς, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο πρώην επικεφαλής ειδικής αντιτρομοκρατικής μονάδας των Σκοπίων υποστήριξε πως αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα του, καθώς οι Αλβανόφωνοι επιδιώκουν τη σύλληψή του, επισημαίνοντας πως η δίωξή του είναι πολιτική. Ανέφερε ότι αν και αρχικά θεωρείτο ήρωας, τον μετέτρεψαν σε εγκληματία με τις ναρκωτικές ουσίες τις οποίες -κατά τον ίδιο- του τις “φύτεψαν” με αποτέλεσμα να δραπετεύσει στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα