Εισαγγελικές έρευνες για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο

Εισαγγελικές έρευνες για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο
Επεισόδια στο ειρηνοδικείο Αθηνών,μεταξύ αστυνομίας και οργανώσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς,Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) eurokinissi

Δύο έρευνες έχει ξεκινήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας που αφορούν στις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τα επεισόδια κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών και στη ρίψη χημικών

Δύο έρευνες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των πλειστηριασμών χειρίζεται πλέον η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η πρώτη προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε υπστερα από παραγγελία του προϊσταμένου, προκείμενου να εντοπιστούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τα επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα θα επεκταθεί τόσο στις ενέργειες των δυνάμεων της αστυνομίας όσο και ατον πολιτών που συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν.

Η δεύτερη εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με αφορμή την αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Με την μήνυσή του στρέφεται σε βάρος των αστυνομικών, για εκτεταμένη χρήση χημικών και βίας που έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα