Έκαναν γυαλιά καρφιά τα ακυρωτικά μηχανήματα στον ΗΣΑΠ

Το σημείο όπου σημειώθηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από πυροσβέστες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Η γυναίκα έπεσε από την γέφυρα κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο ΚΑΤ. Άγνωστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες του περιστατικού. Για την ολοκήρωση του περιστατικού ενημέρωσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Το σημείο όπου σημειώθηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από πυροσβέστες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Η γυναίκα έπεσε από την γέφυρα κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο ΚΑΤ. Άγνωστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες του περιστατικού. Για την ολοκήρωση του περιστατικού ενημέρωσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Επίθεση αγνώστων στους σταθμούς του ΗΣΑΠ σε Πευκάκια και Πετράλωνα

Άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, στα Πευκάκια και τα Πετράλωνα, προκαλώντας ζημιές στα ακυρωτικά μηχανήματα.

Οι δράστες αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ADVERTISING

SHARE: