Έκκληση για βοήθεια από Κρητικό που πάσχει από Rosai-Dorfman: 'Δεν αντέχεται άλλο, θέλω να ζήσω'

Έκκληση για βοήθεια από Κρητικό που πάσχει από Rosai-Dorfman: 'Δεν αντέχεται άλλο, θέλω να ζήσω'

"Δεν υπάρχουν ντροπές, έχω δυο παιδιά πρέπει να ζήσω" αναφέρει με τη φωνή του να σπάει στο βίντεο που δημοσιοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook

Με ένα νέο βίντεο που περιγράφει την κατάσταση του και την ανάγκη να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης ο Κρητικός πρώην ποδοσφαιριστής Θωμάς Μπισκιτζής ζητά την βοήθεια όλων μας.

Όπως αναφέρει η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και ο ίδιος ζητά την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει τα έξοδα της νοσηλείας του.

"Δεν υπάρχουν ντροπές, έχω δυο παιδιά πρέπει να ζήσω" αναφέρει με τη φωνή του να σπάει στο βίντεο που δημοσιοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Όπως έχει γράψει το Cretalive, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είναι πατέρας δύο παιδιών, πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman), η οποία του προκαλεί αφόρητους πόνους. Μέχρι στιγμής μάλιστα έχει κάνει επτά βιοψίες κι όπως είναι φυσικό έχει υποστεί τεράστια ταλαιπωρία, ενώ όπως υποστηρίζει τα ελληνικά νοσοκομεία του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

"Δεν αντέχεται άλλο, θέλω να ζήσω" αναφέρει, σημειώνοντας πως εδώ και πολλές ημέρες είναι αδύνατο να κοιμηθεί. Όπως σημειώνει η νοσηλεία του σε ελληνικό νοσοκομείο διεκόπη και επιθυμεί να βρεθεί στο Memorial για να βοηθηθεί. "Για να με βοηθήσει η Ελλάδα πρέπει να γίνει καρκίνος" καταγγέλλει και προσθέτει: "Θα συνεχίσω να ζω, θέλουν δεν θέλουν".

ΠΗΓΗ CRETALIVE

ADVERTISING

SHARE: