Ελεύθερος αφέθηκε ο Δ. Ξανθόπουλος της ΑΕΠΙ

ΜΑΡΟΥΣΙ- 'Εφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας ΑΕΠΙ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΜΑΡΟΥΣΙ- 'Εφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας ΑΕΠΙ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο μέτοχος της ΑΕΠΙ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί - Να προχωρήσει άμεσα την υπόθεση ζητεί το σωματείο δημιουργών 'ΑΣΜΑ 450+' απ' τη δικαιοσύνη

Της Φωτεινής Λαμπρίδη

Ελεύθερος αφέθηκε ο Δ. Ξανθόπουλος της ΑΕΠΙ από την εισαγγελία, απ' όπου ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Το πρωί οδηγήθηκε εκεί με χειροπέδες μετά την καταγγελία της επιτρόπου κας Βλάχου η οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για υπεξαίρεση χρημάτων.

Την ίδια στιγμή το σωματείο δημιουργών «ΑΣΜΑ 450+» με ανακοίνωσή του, καλεί τον εισαγγελέα να βάλει φρένο στην ολιγωρία από τη μεριά της δικαιοσύνης που ταλαιπωρεί τους δημιουργούς και να προχωρήσει τη δικογραφία εφόσον έχει στα χέρια του μήνες τώρα τα πορίσματα των ελέγχων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του σωματείου «ΑΣΜΑ 450+»:

«Καλούμε τον εισαγγελέα κο Παναγόπουλο να προχωρήσει την υπόθεση της ΑΕΠΙ

Σήμερα 1 Νοεμβρίου 2017 ο Δ. Ξανθόπουλος οδηγήθηκε μεν με χειροπέδες στην εισαγγελία μετά από καταγγελία της επιτρόπου, έφυγε όμως χωρίς χειροπέδες λίγες ώρες μετά.

Με αφορμή τη σύλληψη του Δημήτρη Ξανθόπουλου, μετόχου της ΑΕΠΙ, οι δημιουργοί του σωματείου ΑΣΜΑ καλούν τον εισαγγελέα που έχει στα χέρια του όλη τη δικογραφία, να προχωρήσει την υπόθεση. Η ολιγωρία από την πλευρά της δικαιοσύνης, εγκλωβίζει ακόμα περισσότερο τους δικαιούχους οι οποίοι ενώ δεν έχουμε εξοφληθεί για το τελευταίο εξάμηνο, βλέπουμε τον μέτοχο να κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων που έχουν εισπραχθεί για λογαριασμό μας, με σκοπό να καλύψει ανάγκες άλλης δικής του εταιρείας, χωρίς την έγκριση της επιτρόπου και τη συμφωνία του Εποπτικού. Ο εισαγγελέας ας σεβαστεί την κούραση μας και το κοινό αίσθημα που προκαλείται με την καθυστέρηση στην απόδοση δικαιοσύνης καθώς η οικογένεια Ξανθοπούλου παραμένει ανεξέλεγκτη μήνες μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη ο Δ. Ξανθόπουλος της ΑΕΠΙ

ADVERTISING

SHARE: