Ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας

Ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας
ΑΡΓΟΛΙΔΑ-Σύγκρουση Ι.Χ με μηχανή στο Ναύπλιο. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα,15 Μαΐου στην οδό Άργους- Ναυπλίου στο ύψος του κόμβου Νέας Τίρυνθας. Στο ατύχημα εμπλέκονται δύο Ι.Χ αυτοκίνητα και μια μηχανή, με τραυματία τον οδηγό της μηχανής τον οποίο και παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή είχε κατεύθυνση από Άργος προς Ναύπλιο και συγκρούστηκε, με το μαύρο ΙΧ που βγήκε από την Τίρυνθα και έστριψε με κατεύθυνση προς το Ναύπλιο. Η μηχανή σύρθηκε στο οδόστρωμα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του κόκκινου ΙΧ προκειμένου να αποφύγει την μηχανή που μπήκε στο δρόμο του ανέβηκε πάνω στην νησίδα και προσέκρουσε στην πινακίδα.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) eurokinissi

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό από το όχημα του που είχε προσκρούσει σε κολώνα της ΔΕΗ

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο λίγο μετά τις 6:30 το πρωί, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Ιπποκρατείου.

Ο οδηγός κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν έχασε τον έλεγχο προσκρούοντας σε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον απεγκλωβίσουν στελέχη της πυροσβεστικής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα