Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ του Γκύζη - Συνελήφθη ο δράστης

Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017. Η αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε πως συνέλαβε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28/10 τον αποστολέα του εκρηκτικού μηχανισμού σε φάκελο ο οποίος εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου τραυματίζοντάς τον σοβαρά. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017. Η αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε πως συνέλαβε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28/10 τον αποστολέα του εκρηκτικού μηχανισμού σε φάκελο ο οποίος εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου τραυματίζοντάς τον σοβαρά. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μετά από αναζητήσεις ο δράστης εντοπίστηκε από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε βάρος του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στου Γκύζη επί της οδού Πριγκιποννήσων 33.

Ο δράστης εισήλθε στο ταχυδρομείο και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσε όσα χρήματα είχαν τα ταμεία.

Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και λίγο αργότερα, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και πλέον ανακρίνεται για να διαπιστωθεί από την Ασφάλεια, αν είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

ADVERTISING

SHARE: