Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας

Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας
Το σπίτι στην Κηφισιά όπου το πρωΐ της Μεγ. Δευτέρας 2 Απριλίου 2018, δύο ένοπλοι ληστές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 52χρονο επιχειρηματία Eurokinissi

Έφυγε από τη ζωή μετά από νοσηλεία 18 ημερών ο επιχειρηματίας στο σπίτι του οποίου εισέβαλαν δύο ληστές

Μετά από νοσηλεία 18 ημερών σε κρίσιμη κατάσταση, ο 52χρονος Αλέξανδρος Σταματιάδης, θύμα της αιματηρής απόπειρας ληστείας που σημειώθηκε στην Κηφισιά, δεν τα κατάφερε τελικά και έφυγε από τη ζωή.

Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Αθηνών επιβεβαίωσε στο News 24/7 την πληροφορία. Ώρα θανάτου είναι 11.52 πρωινή της Παρασκευής. Σε λίγο αναμένεται αναλυτική ενημέρωση.

Το σπίτι στην Κηφισιά όπου το πρωΐ της Μεγ. Δευτέρας 2 Απριλίου 2018, δύο ένοπλοι ληστές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 52χρονο επιχειρηματία Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη τη Μεγάλη Δευτέρα κατά τη συμπλοκή του με τους ληστές, που πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο.

Οι κουκουλοφόροι δράστες, αφού παραβίασαν μία από τις πόρτες τους σπιτιού εισέβαλαν στο εσωτερικό του και ανέβηκαν στον 1ο όροφο του σπιτιού, όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Όταν ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε, σηκώθηκε και πάλεψε μαζί τους. Ο ένας εκ των δύο δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι με σίδερο, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συμπλοκής και ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

“Ήμουν στο κρεβάτι με τον σύζυγό μου. Ακούσαμε φασαρία και εκείνος σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει . Δύο άνδρες με κουκούλες μπήκαν στη κρεβατοκάμαρα . Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με κάτι σιδερένιο. Ο άνδρας μου κάποια στιγμή επιτέθηκε στον έναν από τους δύο”, είχε δηλώσει η σύζυγος του επιχειρηματία που είχε σταθεί στο πλευρό του όλες αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο, μαζί με την οικογένειά του.

Οι κάμερες δεν “έπιασαν” τίποτα

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του News 24/7, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν έχουν γίνει σοφότεροιαπό τα έως τώρα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, ούτε από τα ευρήματα αποτυπωμάτων και γενετικών υλικών στον χώρο, αλλά ούτε και από τις κάμερες της γύρω περιοχής, από τις οποίες, παρότι εξετάστηκαν όλα τα βιντεοληπτικά υλικά καρέ-καρέ, δεν έχουν οι Αρχές ούτε ένα στιγμιότυπο των δραστών.

Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι οι δράστες που μιλούσαν ελληνικά, φορούσαν κουκούλες και είχαν γάντια στα χέρια, άρα σίγουρα δεν άφησαν αποτυπώματα, ούτε καν στην τσάντα της συζύγου του θύματος που άρπαξαν από το υπνοδωμάτιο μετά την αιματηρή συμπλοκή και την οποία πέταξαν αμέσως αργότερα μέσα στο σπίτι πριν φύγουν.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

“Μετά από δεκαεννέα μέρες άνισης μάχης στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς” υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στο σπίτι του, σε ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του” αναφέρει το ανακοινωθέν που υπογράφει ο διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλειος Κεκέρης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα