Ένταση στο Σύνταγμα – Μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών

Ένταση στο Σύνταγμα – Μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών
Απογευματινό κάλεσμα σε συλλαλητήριο ενάντια στην συμφωνία που προωθεί η κυβέρνηση για την ονομασία των Σκοπίων,παράλληλα με την συζήτηση που διεξάγεται μέσα στην βουλή, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) Eurokinissi

Έκτροπα σημειώθηκαν έξω από τη Βουλή κατά η διάρκεια του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία την ώρα που εντός της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας.

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα, στο περιθώριο του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία. Τα επεισόδια εστιάστηκαν μπροστά από τα σκαλιά που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής, όπου οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που τους απωθούν.

ΜΑΤ στα σκαλιά της Βουλής Eurokinissi

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν πέριξ της πλατείας Συντάγματος, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να απωθήσουν τους διαδηλωτές μακριά από την πλατεία προς την Οδό Πανεπιστημίου.

Νωρίτερα, σε ένα ομολογουμένως περίεργο περιστατικό διαδηλωτές παρέδωσαν στην αστυνομία έναν νεαρό λέγοντας πως είναι αραβικής καταγωγής και πως μέσα στην τσάντα του βρέθηκε το Κοράνι.

Οι βουλευτές αποχώρησαν από την Βουλή μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα