Έως και 150 απεγκλωβισμοί λόγω χιονιά στις περιοχές που επλήγησαν

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΧΙΟΝΙΑ-ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ  ΑΡΓΟΥΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΑ  ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΧΙΟΝΙΑ-ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Έως 90 άτομα απεγκλωβίστηκαν μόνο από την Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών

Δεκάδες ήταν οι απεγκλωβισμοί στους οποίους χρειάστηκε να προχωρήσει η Πυροσβεστική σε όσες περιοχές επλήγησαν περισσότερο από τον χιονιά. Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική:

• Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών από το 150ο χλμ έως το 175ο χλμ έλαβε μέρος με 26 συνεργεία και 60 πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποιώντας συνολικά την μεταφορά 90 ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα σε ασφαλή σημεία.

• Στα Καλάβρυτα με δύο συνεργεία και τέσσερις πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποίησε μεταφορά εννέα ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα σε ασφαλή σημεία.

• Στα Τρίκαλα Κορινθίας μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα από ακινητοποιημένο Ε.Ι.Χ. όχημα.

• Στην Εύβοια με τέσσερα συνεργεία και οκτώ πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποίησε τη μεταφορά έξι ατόμων σε ασφαλή σημεία και τέσσερις διακομιδές ασθενών από την περιοχή της Κύμης, ενώ από την περιοχή Άγιος Δημήτριος Καρύστου μεταφέρθηκαν από ακινητοποιημένα οχήματα σε ασφαλή σημεία επτά άτομα.

• Στην Σκόπελο με πέντε πυροσβεστικούς υπαλλήλους και δύο οχήματα μετέφερε 16 άτομα σε ασφαλή σημεία.

• Στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή της παραλίας Βαρνάβα μετέφερε τρία άτομα σε ασφαλές σημείο, καθώς επίσης και στην περιοχή της λίμνης Μαραθώνα άλλα δύο άτομα, λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων τους.

• Στον οικισμό Ριζίων του Δήμου Ορεστιάδας στο νομό Έβρου μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα λόγω ακινητοποίησης του οχήματός τους.

• Στην Τ.Κ. Ταξιάρχη του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα λόγω ακινητοποίησης του οχήματός τους.

Πρόσθετα, σε Λέσβο, Λήμνο, Χίο και Κύμη Ευβοίας η Πυροσβεστική επενέβη για να βοηθήσει άτομα που έχρηζαν άμεσης μεταφοράς για αιμοκάθαρση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χωρίς θέρμανση ολόκληρη η πόλη της Πτολεμαΐδας

Έντονη χιονόπτωση με παγετό και θερμοκρασίες υπό του μηδενός

ADVERTISING

SHARE: