'Επανεμφάνιση' Σώρρα με απειλητικά μηνύματα

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (EUROKINISSI//ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (EUROKINISSI//ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την οργή του καταζητούμενου από την ΕΛ.ΑΣ. πρώην επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις" προκάλεσε το συνέδριο της οργάνωσης που προγραμματίζεται για την εκλογή νέου αρχηγού

Με ένα ηχητικό μήνυμα, στο οποίο εκφράζει απειλές προς πρώην συνεργάτες του έκανε την επανεμφάνισή του ο Αρτέμης Σώρρας που παραμένει άφαντος εδώ και επτά μήνες.

Ο καταζητούμενος, με αφορμή το συνέδριο για την εκλογή νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις» που έχει προγραμματιστεί σε λίγες ημέρες, κάνει λόγο στο μήνυμά του για προδοσία και ζητεί «ξεκαθάρισμα».

Ειδικότερα, ο μέχρις πρότινος επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις" επιτίθεται δριμύτατα στους άλλοτε στενούς του συνεργάτες Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, κάνοντας λόγο για «κερατάδες, κοπρίτες και προδότες».

Ο Σώρρας υποστηρίζει ότι είχε προβλέψει τι θα συμβεί: «Ήξερα τι θα γίνει αλλά δεν μπορούσα να το πω σε εσάς ή την οικογένειά μου». Και συνεχίζει: «Αυτοί οι εγκάθετοι που ήταν δίπλα μου και λένε ότι δεν έχουν ΑΦΜ οι "κεντρικές διοικήσεις", λυπάμαι γι' αυτούς που λένε τόσο άσχημα πράγματα».

Λίγο αργότερα ακούγεται να λέει οργισμένος: «Ότι κι αν λένε είναι τόσο κοπρίτες, τόσο προδότες, που πρέπει να το διαχειριστείτε εσείς. Γιατί η προδοσία τους περνά από σας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελεύθεροι υπό όρους, οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα

Αναιρέθηκε η απόφαση για τα 600 δισ. του Σώρρα

Σε απολογία οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα

ADVERTISING

SHARE: