Επεισόδια έξω από το υπουργείο Εσωτερικών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από το υπουργείο Εσωτερικών την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας διεκδικώντας την άμεση εξόφληση δεδουλευμένων, το δικαίωμα στη μόνιμη εργασία και καμία απόλυση συμβασιούχων - "Παρατασιούχων".
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από το υπουργείο Εσωτερικών την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας διεκδικώντας την άμεση εξόφληση δεδουλευμένων, το δικαίωμα στη μόνιμη εργασία και καμία απόλυση συμβασιούχων - "Παρατασιούχων". (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Μικρής έντασης επεισόδια μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ με την αστυνομία έξω από το υπ. Εσωτερικών. Η πορεία κατευθύνεται προς το υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στη Βασ. Σοφίας, πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας (7:00-12:00), με αίτημα την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων των συμβασιούχων εργαζόμενων στην καθαριότητα των δήμων.

Νωρίτερα, τα μέλη της Ομοσπονδίας συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου επικράτησε ένταση όταν επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο, προκειμένου να συναντηθούν με τον γενικό γραμματέα Κώστα Πουλάκη. Τελικά εμποδίστηκαν από άνδρες της αστυνομίας και αποχώρησαν όταν ενημερώθηκαν ότι ο κ. Πουλάκης απουσίαζε.

Η Ομοσπονδία ζητεί να καταβληθούν δεδουλευμένα και να μην απολυθούν όσοι εμπίπτουν στην πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θέτει το 24μηνο ως ανώτατο χρόνο υπηρεσίας των συμβασιούχων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: