Επέστρεψε ο κύριος όγκος των εκδρομέων – Αναμένονται ακόμη 100.000 οχήματα

Επέστρεψε ο κύριος όγκος των εκδρομέων – Αναμένονται ακόμη 100.000 οχήματα
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας Eurokinissi

Πρόσθετα μέτρα της Τροχαίας έχουν ληφθεί για την ασφαλή επιστροφή εκδρομέων- Την προσοχή του κόσμου εφιστά η Τροχαία

Επέστρεψε χθες ο κύριος όγκος των εκδρομέων του Πάσχα, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας και ειδικά από το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

Όλη την ημέρα χθες, επέστρεψαν 170.248 οχήματα, εκ των οποίων 93.730 από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και 76.518 από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Υπολείπονται περίπου 100.000 ακόμη οχήματα, που αναμένονται να επιστρέψουν για να ολοκληρωθεί πλήρως η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα.

Αυτή την ώρα η επιστροφή γίνεται πλήρως ομαλά και η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί μετά τις 10 το πρωί και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Το News 24/7 επικοινώνησε με τον Διοικητή της Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο Νικόλαο Σπανουδάκη ο οποίος συμβουλεύει τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, υπομονετικοί και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας για να μην σημειωθούν καραμπόλες που θα επιτείνουν τα προβλήματα όπως συνέβη χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, όπου ειδικά το μεσημέρι το μποτιλιάρισμα ξεκινούσε από την Κόρινθο και έφτανε στην Ελευσίνα.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα ισχύουν μέτρα απαγόρευσης κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για σήμερα Τρίτη του Πάσχα, για το ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών και τις ώρες 11 το πρωί έως 11 το βράδυ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα