Επίθεση κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ σε ομάδα ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια

Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες από ομάδα 40 -περίπου- ατόμων στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων την Κυριακή 24 Απριλίου 2016.  Κατα την επίθεση άτομα με βαριοπούλες  προκάλεσαν σοβαρότατες υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και σε δύο άλλα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο αστυνομικό τμήμα.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες από ομάδα 40 -περίπου- ατόμων στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων την Κυριακή 24 Απριλίου 2016. Κατα την επίθεση άτομα με βαριοπούλες προκάλεσαν σοβαρότατες υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και σε δύο άλλα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο αστυνομικό τμήμα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Με βόμβες μολότοφ νεαροί αντιεξουσιαστές σε αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια κοντά στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα

Ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκαν με βόμβες μολοτόφ εναντίον αστυνομικών της ΟΠΚΕ που πραγματοποιούσαν στατική περιπολία στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού στα Εξάρχεια, κοντά στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Η επίθεση αυτή έγινε 20 λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα και αμέσως μετά, οι νεαροί αντιεξουσιαστές τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά. Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός ούτε προσαγωγές ή συλλήψεις.

ADVERTISING

SHARE: