Έξι τραυματίες σε καραμπόλα στη Συγγρού

Έξι τραυματίες σε καραμπόλα στη Συγγρού

Τροχαίο το πρωί της Τετάρτης στο ρεύμα ανόδου προς το κέντρο της Αθήνας. Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα, έξι τραυματίες (Vid)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ένα τέταρτο μετά τις 7 το πρωί στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού, στη διασταύρωση με την οδό Φραντζή στο Φιξ. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά έξι άτομα και όλοι τους μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει από την άμορφη μάζα σιδερικών, τέσσερα άτομα από το ένα αυτοκίνητο, και ένα άτομο από το δεύτερο αυτοκίνητο, ενώ ένα ακόμα άτομο το παρέλαβε ασθενοφόρο πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Αρχικά για το έκτο άτομο οι αναφορές από το σημείο έκαναν λόγο για πεζό, ωστόσο η Τροχαία αναφέρει τώρα ότι δεν υπήρχε εμπλοκή πεζού στο σημείο και όλοι οι τραυματίες προέρχονται από τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία ενημέρωση, όλοι τους είναι εκτός κινδύνου.

Οι άντρες του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο για να πάρουν καταθέσεις από όσους τραυματίες είναι σε θέση να εξηγήσουν τι συνέβη, ενώ ενδεχομένως ο οδηγός ενός εκ των δύο αυτοκινήτων να παραβίασε ερυθρό σηματοδότη στη διασταύρωση Συγγρού-Φρατζή και έτσι να συνέβη το σοβαρό αυτό τροχαίο ατύχημα.

Για τουλάχιστον μία ώρα είχε σχεδόν κλείσει το ρεύμα ανόδου της Συγγρού, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο μέχρι το Π. Φάληρο, ενώ πλέον τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από τους γερανούς και οι δρόμοι άνοιξαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών στο τροχαίο της Συγγρού

ADVERTISING

SHARE: