Εξιχνιάστηκε ο φόνος 70χρονου ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκε ο φόνος 70χρονου ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ο 26χρονος φέρεται να είχε εξαιρετικά τεταμένες σχέσεις με τον 70χρονο πατέρα του, καθώς είχε υποστεί σωματική κακοποίηση στο παρελθόν, ενώ φέρεται να διαπίστωσε πως και τα ετεροθαλή ανήλικα αδερφάκια του δέχονταν και αυτά συχνά βίαιη συμπεριφορά και αυτό τον εξόργισε

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία που εξαιτίας της ενδοοικογενειακής βίας κατέληξε σε άγριο έγκλημα, αυτή την φορά στη Ζάκυνθο.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου σε συνεργασία με κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η ανθρωποκτονία του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου που έγινε την περασμένη Κυριακή το βράδυ, στο νησί.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας σε βάρος του 26χρονου γιου του 70χρονου, που είχε αποκτήσει με την δεύτερη σύζυγό του από την Αλβανία.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή Αη Λιάς Βολιμών Ζακύνθου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με επαναληπτική καραμπίνα τον 70χρονο, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Ο 26χρονος φέρεται να είχε εξαιρετικά τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα του και ένα εξαιρετικά βίαιο παρελθόν σε βάρος του καθώς είχε υποστεί σωματική κακοποίηση στο παρελθόν, ενώ φέρεται να διαπίστωσε πως και τα ετεροθαλή ανήλικα αδερφάκια του δέχονταν και αυτά συχνά βίαιη συμπεριφορά και αυτό τον εξόργισε.

Πρόκειται για ένα 8χρονο αγοράκι και ένα 10χρονο κοριτσάκι που είχε αποκτήσει ο πατέρας του από τον τρίτο του γάμο με μία γυναίκα από την Ρουμανία που πέθανε πρόσφατα από καρκίνο. Με τον πρώτο του γιο από τον πρώτο του γάμο δεν είχε καν σχέσεις το θύμα. Ο πατέρας με τον 26χρονο γιο του φαίνεται πως είχαν συνεννοηθεί να βρεθούν εκείνη τη νύχτα και στη διάρκεια της συνάντησής τους, ο γιος έβγαλε την καραμπίνα και τον εκτέλεσε…

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του στην Ασφάλεια δεν άργησε να πέσει σε αντιφάσεις και σύντομα να παραδεχτεί τις πράξεις του.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ο 26χρονος αναμένεται να περάσει πάλι το “κατώφλι” του ανακριτή Ζακύνθου αύριο, Παρασκευή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα