ΕΥΔΑΠ: Παράταση στο πρόγραμμα για το Θριάσιο

ΕΥΔΑΠ: Παράταση στο πρόγραμμα για το Θριάσιο

Το πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης της ΕΥΔΑΠ για σύνδεση ακινήτων οικιακής χρήσης στο δίκτυο αποχέτευσης του Θριασίου παρατείνεται έως και την 1η Φεβρουαρίου 2018

Για έναν ακόμη χρόνο συνεχίζει η ΕΥΔΑΠ την παροχή οικονομικών κινήτρων στους κατοίκους της περιοχής του Θριασίου για τη σύνδεση των ακινήτων αμιγούς οικιακής χρήσης στο δίκτυο αποχέτευσης.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης που προσφέρει η εταιρεία παρατείνεται έως και την 1η Φεβρουαρίου του 2018. 

Στο πλαίσιο αυτού, η ΕΥΔΑΠ διαθέτει το ποσό των 2.500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για την αντιμετώπιση της συνολικής δαπάνης σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται όλες οι αναγκαίες εργασίες εντός του ακινήτου για την προσαρμογή του εσωτερικού δικτύου καθώς και το κόστος της σύνδεσης που έχει καταλογιστεί από το Δήμο. Το ποσό μπορεί να αποπληρωθεί μέχρι και σε 6 χρόνια (72 μήνες), ενώ όσοι προχωρήσουν στη σύνδεση, απαλλάσσονται από τα τέλη αποχέτευσης για τα πρώτα δύο χρόνια.

“Η παροχή οικονομικών κινήτρων στους κατοίκους του Θριασίου Πεδίου και η πλήρης λειτουργία του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Θριασίου, αποτελούν θέματα μείζονος κοινωνικής και περιβαλλοντικής σημασίας που προστίθεται στις δράσεις και πρωτοβουλίες που με αίσθημα εθνικής ευθύνης αναλαμβάνει η ΕΥΔΑΠ” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα