Εύβοια: Φωτιά στα Πολιτικά – Μαίνεται το μέτωπο στον Πισσώνα

Εύβοια: Φωτιά στα Πολιτικά – Μαίνεται το μέτωπο στον Πισσώνα
Πυροσβέστης επιχειρεί σε φωτιά σε δασική έκταση Eurokinissi

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην Εύβοια που έχει δύο πυρκαγιές σε εξέλιξη-Η νέα πυρκαγιά ξέσπασε στα Πολιτικά, μακριά από σπίτια αλλά στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 4-6 μποφόρ-Καλύτερη η εικόνα στον Πισσώνα αλλά με διάσπαρτες μικρές εστίες

Νέα φωτιά ξέσπασε και βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εύβοια και συγκεκριμένα σε αγροτοδασική έκταση στα Πολιτικά. Το πύρινο μέτωπο απέχει αρκετά από τα σπίτια, ωστόσο στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 4-6 μποφόρ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 4 ιδιωτικά βυτιοφόρα, και 4 σκαπτικά μηχανήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα μαίνεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή του Πισσώνα Εύβοιας.

Πλέον, η εικόνα στο συγκεκριμένο πύρινο μέτωπο είναι πολύ καλύτερη, με διάσπαρτες μικρές εστίες κυρίως ενός της καμένης έκτασης, ωστόσο λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή η προσπάθεια έως την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς συνεχίζεται, με τον φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων.

Στο σημείο μετά και τις χθεσινές ενισχύσεις, επιχειρούν συνολικά 52 άντρες της Πυροσβεστικής με 26 οχήματα και 26 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ συνεχείς ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη καναντέρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα